Knihovna vás zve na nevšední veřejné čtení a přednes nesoucí název PUNKová POEsie a TEXTY

Aktuality3. dubna 2018

Je PUNK mrtev? Nebo ho dokážeme oživit nejen stylem života a stylingu? Přijďte se přesvědčit 12.4. 2018 od 18.30 hodin, zda jsou punkové texty a "verše" stále tak aktuální a naléhavě protestní jako kdysi !!!

V tomto komponovaném večeru vás na Gagarina, ve čtvrtek 12.4.2018 od 18.30 hodin klasickými protestními texty a verši punkových kapel a autorů společně provede hned 5 (možná i více) "protagonistů" tohoto netradičního pořadu. Máte se na co těšit, punková byla i čtecí zkouška a stejný je i přístup dalších pozvaných hostí, kteří budou postupně přibývat dle spojů, které je do knihovny dovezou z dálky.

Těšit se můžete na A. Siouxie Š., Jiřího Smrťáka, H. EElipse H., Teodora Kravála, Romana Manocha a možná další překvapivé hosty a také krom textů na muziku (I. Pop, The Clash, The Cure, PVO, Sex Pistols, Balaclava, Gattaca, Gride, Kašpárekv rohiku, Siouxsie and the Banshees , Pennywise, Deffience, Jello Biafra etc.)

Těšíme se na vaši návštěvu knihovny - snad dojde nejen na hudební vstupy, reakce i spontánnost, které punku vždy náležely ... Občerstvení zajištěno. vVstup dobrovolný i dobrotronní  ... 

Sdílet článek: Vstoupit do diskuze