Výstava Adolfa Borna PRODLOUŽENA !!!

Aktuality3. října 2018

Výstavu Adolfa Borna lze navštívit ještě i v příštím týdnu !

Přijďte "KOLÁŽOVAT"  DO KNIHOVNY !

 

Výstava unitkátních, původních obálek (a knižních vazeb) řady Odeonu z let 1953 - 1994 z autorské dílny Adolfa Borna, která původně trvala do 5.10. 2018 bude O TÝDEN PRODLOUŽENA.

Je zajímavé, že originální rukopis mistra Borna lze vyčíst a rozpoznat již dle pár geometrických tahů a tvarů, špičaté boty i lampy na stole. Příběhy klasické i propagandistické literatury totalitní doby Československa, které znáte a starší ročníky si je i vybaví a mladší generace jë v těchto vydáních již neznají. Pro děti a tvořivé návštěvníky je přichystána výtvarná dílna k této prodloužené výstavě ... Unikátní knihovnická sbírka se tak možná rozroste i o vaše poklady, které vytvoříte, nebo vlatsníte doma - děkujeme za vaše přispění do této řady knižních obálek zastoupených v edičních řadách Odeonu.

Nenechte si ujít výstavu, kterou ve čtvrtek 11.10. 2018 vystřídá výstava mandal a perokreseb chebské autorky Apacha pod názvem "Ave Eva".

Těšíme se na vaši návštěvu v Týdnu knihoven - 1. - 5. 10. 2018 kdy josu registrace zdarma a probíhá taktéž amnestie upomínaných ... 

Sdílet článek: Vstoupit do diskuze