Pozvánka na divadelní představení v Karlových Varech dne 11.4.2019

Aktuality11. března 2019

Zájezd do divadla v Karlových Varech - Líbánky na jadranu

Líbánky na Jadranu

Líbánky na Jadranu

Obec Královské Poříčí zve zájemce o zhlédnutí divadelního představení Patrika Hartla Líbánky na Jadranu, ve čtvrtek dne 11.4.2019 do karlovarskho divadla Vítězslava Nezvala.

Senioři mají stupenku za poloviční cenu - za 200 Kč, oproti té neseniorské, která je za 400 Kč. Představení začíná od 19.30. Z obce Královské Poříčí je pro přihlášené diváky se vstupenkami zajištěnadoprava autobusem do Karlových Varů a zpět zdarma. K dispozici je ještě pár posledních vstupenek.

Líbánky na Jadranu  je divadelní komedie z pera Patrika Hartla o stanování v chorvatském kempu, lásce po padesátce i v pětadvaceti, dvojčatech, prázdninovém opalování, šnorchlování a koloběhu života nejen na Jadranu. Manželé Eva a Bob si vyjedou připomenout svou svatební cestu, aby se připravili na blížící se každodenní důchodové soužití. Vydrží čelit velkému množství společně tráveného volného času? Budou si mít ještě vůbec co říct? A jakou roli během jejich dovolené sehrají mladí milenci, kteří si v kempu postaví stan vedle nich?

V hlavních rolích - Eva Holubová a Bob Klepl, dále hrají-  Marika Šoposká, Václav Jílek/ Štěpán Benoni, Jan Bátorek/ Zdeněk Carda, Alena Kočová/ Klára Šalomounová.

Nenechte si ujít tento nevšední zážitek ...

 

 

Sdílet článek: Vstoupit do diskuze